Over Vivat

Welke coach of mediator je kiest is een persoonlijke keuze. Vaak wordt iemand je aanbevolen door je omgeving. De achtergrond van een mediator en specialisaties als coach en mediator spelen daarbij een rol.

Wie is Norma Voos

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in corporate HR functies binnen internationale organisaties in de Aviation & Aerospace en in de gezondheidszorg. Na mijn HBO opleiding Personeel & Organisatie en verschillende bedrijfskundige en advies gerichte vervolgopleidingen heb ik communicatie trainingen en opleidingen gevolgd bij Coaching Academy International, de Nederlandse Academie voor Psychotherapie en The Lime Tree. Ik ben NMI registermediator en gecertificeerd NLP Master Practitioner en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & organisatieontwikkeling (NVP), het Nederlands Mediation Instituut (NMI) en in procedure voor de Nederlandse Orde voor Loopbaanprofessionals (NOLOC).

Naast coaching en conflictbemiddeling in arbeidszaken schrijf ik op dit moment samen met mijn collega Astrid Blaak van Inzet aan Zet een boek over het organiseren van je eigen werkgelegenheid als gevolg van de wijzigingen in het ontslagrecht en de huidige recessie. De geplande verschijning is juni 2013.

Mijn drijfveren

HR development is altijd mijn speerpunt geweest, ontwikkeling van de persoon vanuit de juiste positie. Wat mij drijft is het ondersteunen van mensen die bewust of onbewust keuzes maken en hieraan blijven vasthouden omdat de omgeving of jijzelf dat van je vraagt. Hierdoor neem je beslissingen die met allure geleefd moeten worden. In een conflictsituatie is er iets wat ‘steekt’, individuele normen en waarden die nagestreefd moeten worden om patronen in stand te houden en in contrast staan met de belangen van de andere partij. Bij coaching gaat het veelal om het openbaren van onbewuste patronen waardoor ruimte vrij komt om werkelijke ambities te vervullen.

Vivat Mediation & Coaching is aangesloten bij:

NON