Loopbaancoaching

Loopbaancoaching

Vivat Mediation & Coaching is gespecialiseerd in het coachen van mensen op het werk. Hierbij staat centraal dat jij de regie hebt over je eigen loopbaan. De manier waarop ik coach is gericht op het stimuleren van de eigen verantwoordelijkheid. Samen met jou breng ik je loopbaan en kernkwaliteiten in kaart, integreer en consolideer bestaande competenties waardoor je kunt groeien en mogelijkheden ontstaan de functie uit te voeren die bij je past. Dat kan een functie binnen de organisatie zijn waar je al werkt of daarbuiten. Het gaat erom dat jij volledig tot je recht komt. Doordat je inzicht krijgt in je eigen mogelijkheden en verantwoordelijkheid neemt ben je in staat oprecht naar jezelf te kijken en los te zien van de rollen die je in het dagelijks leven vervuld. Hierdoor wordt het mogelijk daadwerkelijk verandering in gang te zetten en tot persoonlijke ontwikkeling en loopbaanontwikkeling te komen.

Mijn werkstijl

Mijn persoonlijke coachingsstijl is oplossingsgericht, ik ben betrokken en houd van uitdagen en het buiten kaders plaatsen van problemen én oplossingen.

Mijn werkwijze

Voorafgaand heb ik als eerst overleg om te bepalen wat de doelstellingen zijn. Het is mogelijk dat tussentijds doelstellingen wijzigen, dat is afhankelijk van jouw wensen en wordt bepaald door wat jij op dat moment nodig hebt. Als coaching door de werkgever wordt aangeboden dan zal tussentijds contact gelegd worden om de gewijzigde doelstellingen te bespreken. Dit komt bij coaching vaak voor.

Een coachingstraject bestaat uit 4 – 6 sessies. Een coachingsessie duurt 1½ uur.